Er du en person som liker å ha kontroll på ting, og vite hva pengene i linjeforeningen eeegentlig blir brukt på? Eller kanskje du liker å holde på med tall og regnskap? Selv om dette høres ut som styrets kjedeligste stilling, kan vår kjære økonomiansvarlige garantere deg at det er det ikke! Årets økonomiansvarlige er:

Espen Helseth

Hadde du noen forkunnskaper innenfor økonomi før du fikk stillingen i styret?
Det hadde jeg. Før jeg begynte her på bygg, så hadde jeg gått 1 år på handelshøyskolen her på NTNU. Dette er ikke noe krav for at man skal gjøre en god jobb i dette vervet, men studiet ga meg bedre forståelse for hva jeg holdt på med i løpet av dette året som økonomiansvarlig.

Kan du garantere at stillingen ikke er like kjedelig som den ser ut til?
Det kan jeg garantere. Det at man er økonomiansvarlig vil i praktisk betydning si at man er involvert i omtrent alt som skjer i linjeforeningen av større eller mindre grad. Enten om det gjelder bedpress, arrangement, eller markedsføringstiltak så har man alltid en finger med i spillet.

Hva er oppgavene dine innenfor vervet?
Arbeidsmengden varierer i stor grad ut i fra hvor mye linjeforeningen arrangerer for studentene. Min oppgave er å holde styr på at linjeforeningen har et sunt forbruk av penger, føre regnskap og budsjett, fakturere andre bedrifter, samt delta i møter med resten av styret der vi bestemmer hva som skal skje videre

Hvilke erfaringer sitter du igjen med etter endt verv?
Jeg har fått større innsikt i hva som kreves for å drive en forening, både økonomisk og administrativt, samt at jeg har hatt det veldig gøy under hele prosessen sammen med resten av styret.