Som faddersjef er du ansvarlig for å organisere fadderuken for neste års studenter. Man rekrutterer en komite, og gir ut ulike ansvarsområder, og sammen med komiteen setter du sammen to uker med ulike arrangementer som skal passe for alle.

Jobben går hovedsakelig ut på å prate med komiteen, andre faddersjefer og fakultetet. I tillegg delegerer dur arbeid, holde møter og innhenter informasjon for å gi komiteen best mulig inngangsverdier til jobbene sine. I vervet får du erfaring innenfor ansvar og ledelse, det å styre møter, delegere og å være strukturert. Dette er alle gode kvaliteter å ha med seg videre.

Du får muligheten til å bestemme alt det morsomme som skal skje i fadderuka, og forsikre at det nye kullet med studenter får en god velkomst. Som faddersjef er du også medlem av styret, noe som gjør at du får muligheten til å være med på arrangementer som hovedstyret i T&S blir invitert til av andre linjeforeninger. Da blir du kjent med mange nye mennesker, og du får muligheten til å danne et bredt nettverk som er gull verdt!