Er du en kreativ sjel som har lyst til å være host på de kule arrangementene? Da er dette stillingen for deg! Som arrangementsansvarlig har man kontroll på alle events som holdes over to semestre, noe som gir ikke minst god erfaring men også gode minner. Årets arrangementsansvarlige er:

Mariya Hayday og Beate Aure

Hvordan vil dere beskrive stillingen som arrangementsansvarlig?

«Vi vil si at dette er den mest morsomme og varierte stillingen i styret. Man har så stor innvirkning på miljøet i linjeforeningen! Arrangementene vi organiserer fører studentene sammen over de tre klassene på bacheloren, og man blir kjent med mange flere enn bare de i «gjengen». I tillegg er det gøy å være ansvarlig for store happenings som Åretur og julebord. Vi stortrives med å komme på nye ideer for sosiale events. Det er selvfølgelig mye planlegging og jobb som ligger bak det, men det er såå verdt det når man først ser engasjementet blant studentene og stemningen på arrangementene!»

Hvilke oppgaver har dere egentlig?

«Vi arrangerer alt fra ølsmaking på E.C Dahls Bryggeri til Åretur. Også inngang på utestedene byen har å tilby etter ulike arrangement for linjeforeningene, er det vi som står for. Da tar vi kontakt med utestedene og jobber oss frem til et godt tilbud som vil friste de fleste. På for eksempel arrangement som Åretur, må vi ordne med bestilling for mange studenter som skal dekke overnatting og skipass. I tillegg må skyss ordnes. Bandet vårt har jo i det siste fått en del oppmerksomhet, og når det kommer til konserter for linjeforeningen, er det vi som står for å legge det til rette. Til andre anledninger er vi i kontakt med andre linjeforeninger og jobber sammen om felles arrangementer.»

 

Hvilke erfaringer tror dere at dere sitter igjen med etter endt verv?

«Vi jobber jo en del med å arrangere events for store folkemengder, noe som følger med seg et stort ansvar. Man blir litt rutinert på hvordan å holde alle fornøyde og passe på at ting ikke går galt for seg. Man er som en ordentlig mamma, rett og slett. I tillegg er det god erfaring med å kunne finansiere disse arrangementene, man har tross alt et budsjett å følge!»