Vi har noe info angående de kommende arrangementene Lazer X og Omvisning på E.C. Dahls bryggeri. Vi har et begrenset antall plasser på hvert arrangement. Derfor vil påmelding for de to arrangementene skje på to forskjellige dager. (Da vi forventer at plassene fylles opp raskt). Men fortvil ikke om du ikke får plass, vi kommer nok til å arrangere lignende arrangement gjennom våren. Vell å merke er begge arrangement fin oppvarming til eventuelt byen, hvor alle kan ta seg turen!

Lazer X.
Dato: 23. Mars
Tidspunkt: 19:00 ->
Sted: Arena Trondheim
Pris: 40,-
Påmelding: 13. Mars kl.12:00

Lazer X er en spennende aktivitet hvor to lag skal møtes i en 2,5 etasjers labyrint! Hver spiller får utlevert en lazerpistol som man skal treffe motstanderen med. Det vil koste 40,- for 2x15min. Vi vil kjøre to grupper på 25stk. Hvor den ene gruppen vil ha pause når den andre er i spill. På Lade Arena er det også gode studentpriser for øl. Etter arrangementet er det åpent for en felles tur på byen!

Omvisning på E.C. Dahls bryggeri.
Dato: 30. Mars
Tidspunkt: 17:00-18:00
Sted: E.C. Dahls bryggeri
Pris: 140,-
Påmelding: 20. Mars kl. 12:00

Vi lever i harmoni med Dahls, men et mindretall av oss har nok sett innsiden av et bryggeri. Linjeforeningen inviterer derfor til det lokale bryggeriet E.C. Dahls. Her vil vi få en times omvisning på bryggeriet med en øl i hånden.  Prisen inkluderer omvisning og 2 øl. Etter omvisning er det alltid stemning for å fortsette øldrikkingen på byen.