https://www.facebook.com/events/375432752820004/?active_tab=about

Hej hej hallåå!

Vel overstått Åre! Håper alle hadde en fantastisk reise til våre naboer i øst, og gleder seg til neste Åre-tur. Du trenger heldigvis ikke vente helt til neste år: 3.mars blir Skistua overtatt av TTS, hvor det blir arrangert både vinterleker og afterski!

Vinterlekene er del 3 i Kampen om Kalvskinnet, hvor linjeforeningene må stille med stolte lag for å kjempe om vandrepokalen! Vandrepokalen blir utlevert på slutten av lekene inne på Skistua!
Vinterlekene vil selvsagt ta plass ute, og vi lover at dette blir knallgod tilskuersport for de som ønsker å heie frem linjeforeningen sin! Så det er bare å ta frem din indre kriger, dette blir en tøff kamp!

Afterski: etter kampen er ferdig ute, går vi mot fred innendørs på Skistua. Her blir det servert mat til alle de sultne heltene, og live musikk for å få i gang Trondheims råeste afterski! Her blir det også muligheter for å kjøpe øl, vin og drinks!

Det vil bli satt opp busser fra Kalvskinnet og opp til Skistua, og ned igjen til byen når opplegget er ferdig. Nøyaktig ruteinformasjon kommer fortløpende.

Billettsalget starter i uke 7!

Håper alle er like giret som vi er på 2017’s første ”Kampen om Kalvskinnet”!

Vinterlekene: Gratis
Afterski og mat: 200,-
Afterski, mat, m/buss: 250,-
Bare buss: 60,-