BYGG- OG MILJØDAGEN

REALFAGSBYGGET PÅ GLØSHAUGEN
5. NOVEBER 2019

Interessert i bygg- og miljøteknikk? Ikke gå glipp av BM-dagen!

Hva er BM-dagen?
Bygg-og miljødagen, eller BM-dagen, er byggstudentenes karrieredag! Hvert år arrangeres denne begivenhetsrike dagen den første tirsdagen i november. Dagen består av sommerjobbmaraton, foredrag og et stort standområde med nesten 60 bedrifter. I tillegg er det et kveldsarrangement samme dag, men som kun er for 4.- 5. klassinger

Hvorfor arrangeres det?
BM-dagen startet som en dag fylt med engasjerende foredrag arrangert av Næringslivsringen (NLR). Det var en arena for studenter, næringsliv og ansatte ved NTNU til å dele og tilegne seg kunnskap innenfor byggfaget. Det er fortsatt en slik arena, men etter at studentene selv ble med å arrangere BM-dagen, har arrangementet gitt mulighet for studentene og bedriftene til å komme i direkte kontakt. Studenter ved NTNU får dermed utforske interesser for valg av studieretning og får en pekepinn på hvor de kanskje kan tenke seg å jobbe i fremtiden.

Hvorfor bør du som student komme på BM-dagen?
BM-dagen gir deg en unik mulighet til å få oversikt over hva næringslivet kan tilby deg! For husk: Bedriftene kommer fordi de er interessert i nettopp deg! Her kan du bli bedre kjent med bedriftene, knytte kontakter og høre om hvilke spennende valg og muligheter fremtiden din kan bringe. Kanskje er det nettopp på BM-dagen du skaffer deg fast jobb eller snubler over bedriften du får deg sommerjobb hos?

Hvor finner jeg mer informasjon?
Sjekk ut vår nettside for mer informasjon om selve dagen. Følg oss på Facebook og Instagram for å få varsler og oppdateringer.

Håper å se deg på BM-dagen. Vi gleder oss!
Hilsen
BM-styret