IT-ANSVARLIG

Glad i Snapchat, facebook og instagram? Fint, men som IT-ansvarlig hos Tim&Shænko får du ansvar for en hel del mer. IT-ansvarlig er: 

 

Erling Vånge

 

Hvordan er det å jobbe med IT i Tim&Shænko, og hvordan jobbes det? ?

Som IT-ansvarlig blir det en hel del klikking bak skjermen for å utvikle nettsiden, legge planer for markedsføring gjennom sosiale medier, sette opp systemløsninger for Tim&Shænko der det er nødvendig osv. Mye jobben vil basere seg på kartlegging av linjeforeningens behov, finne riktig løsning og iverksette disse. Ansvaret for billettarrangementer, pengeløsninger, påmeldingssystemer osv, ligger under vervet og det er kun dine egne begrensninger som setter en stopper for hvor mye man vil gjøre.

 

Hva er det mest spennende ved å ha dette vervet? 

Sjekke ut hvilke jenter som kjøper billetter til arrangementene¿ Neida Joda. Utenom å legge et godt grunnlag for Årets Creep-kåringen er det veldig spennende og jobbe opp med systemløsninger, sette dem i praksis og se at dette fungerer. Gode IT-løsninger gir umiddelbare resultater som gir mersmak. Lykken er når ting fungerer. Fungerer det ikke kan man alltids skylde på lederen. Lederen er ansvarlig. Det er fint det.
 

Hvilke erfaringer sitter man igjen med etter endt verv? 

IT-ansvarlig jobber med alle i Tim&Shænko-styret, noe som gir deg erfaring fra alt det Tim&Shænko har å tilby. Du vil i tillegg lære deg basisen bak WordPress, lett forståelse av programmeringspråk som f.eks PHP. Etter endt verv kan du i tillegg føre opp IT-ansvarlig på din CV, noe som tar seg svært godt ut i byggbransjen med stor mangel IT-kunnskaper, spesielt bahcelor-ingeniørene grunnet studieløpet. IT-ansvarlig jobber/samarbeider i tillegg med erfarne organisasjoner i studentmiljøet mpt. IT-løsninger og gir et det godt utgangspunkt mtp nettverksbygging.