Fadderuka 2022

Program for Fadderuken(e)

 

Hvem er vi?

 

Vi er linjeforeningen timogshænko. Det er linjeforeningen for byggingeniør på NTNU og vi holder til på Gløshaugen. De fleste linjer på NTNU har en linjeforening som finner på mye morsomt og lager et samhold hos studentene. Det er frivillig, og hvert år er det generalforsamling der det nye styret blir valgt.
Linjeforeningen har også egen faddersjef som sammen med fadderkomiteen har ansvaret for å lage de beste fadderukene for deg som ny student.

Info:

Annen info:

Noe som ikke er tatt med her, men som er verdt i sjekke ut : Studiestart i Trondheim,  angående oppfriskningskurs i matematikk (8-12. august), velkomstdag for kvinner (14. august), etc.

Medlemskap hos Tim&Shænko

Vi oppfordrer også alle til å bli medlem i Tim&Shænko sånn at dere kan melde dere på alle arrangementer arrangert av T&S! (Julebord, Generalforsamling, Reiser osv.) Dette gjør dere ved å trykke på “Registrer deg som medlem i Tim&Shænko” øverst på nettsiden vår, eller her. Når dere har betalt for medlemskap kan dere bli medlem av T&S sin facebook side der vi vil holde dere oppdatert på alle arrangementer! (Facebook siden vår)