OBS! Dere blir automatisk påmeldt på fadderuka. Nærmere info om hvilken faddergruppe du er meldt på kommer etter immatrikulering, mandag 16. august.

Skal du starte på Byggingeniør bachelor høsten 2021? Bli med på fadderuken og for å bli kjent med dine medstudenter! Her er en oversikt over hva som skjer de ulike dagene i fadderperioden.

Hvem er vi? lurer du nok også på.


Vi er linjeforeningen timogshænko. Det er linjeforeningen for byggingeniør på NTNU og vi holder til på Gløshaugen. De fleste linjer på NTNU har en linjeforening som finner på mye morsomt og lager et samhold hos studentene. Det er frivillig, og hvert år er det generalforsamling der det nye styret blir valgt.
Linjeforeningen har også egen faddersjef som sammen med fadderkomiteen har ansvaret for å lage de beste fadderukene for deg som ny student.

 

Vanlige spørsmål:

Er det noe spesielt jeg trenger ta med til fadderperioden?
– Gode klær, i Trondheim er det ikke alltid sol 
– Utkledningsutstyr, det er alltid tema fester i løpet av fadderperioden. Toga er en klassiker der du kun trenger et laken.

 

Hvor lenge varer fadderperioden?


Hos oss på NTNU i Trondheim varer fadderuka i år fra 16.august til 29.august, altså 2 ukers fadderuke!

 

Hvor skal jeg møte første skoledag? Hva skal jeg ta med?


Tidligere har det pleid å være Immatrikulering med stort opplegg med taler, musikk og tog på gressplenen på Gløshaugen campus. Dette går ikke i år pga. smittesituasjonen, men det skal bli en fin første skoledag! Det vil komme informasjon etter hvert hvor og når dere skal møte første skoledag. Det eneste du trenger første skoledag er godt humør.

 

Hvor bør jeg følge med?

@timogshaenko på Instagram vil det bli lagt ut informasjon angående fadderuken og andre arrangementer fremover.

 

Medlemskap hos Tim&Shænko

 

Vi oppfordrer også alle til å bli medlem i Tim&Shænko sånn at dere kan melde dere på alle arrangementer arrangert av T&S! (Julebord, Generalforsamling, Reiser osv.) Dette gjør dere ved å trykke på “Registrer deg som medlem i Tim&Shænko” øverst på nettsiden vår, eller her. Når dere har betalt for medlemskap kan dere bli medlem av T&S sin facebook side der vi vil holde dere oppdatert på alle arrangementer! (Facebook siden vår)