Tenker du mye på hvordan verden kan bli mer bærekraftig?

En dag som kan forandre verden

Byggebransjen spiller en viktig rolle i fremtidens bærekraftige samfunn, og for å skape de endringene som må til, trenger vi hjelp fra de som tør å tenke stort. Veidekkedagen 2019 er en dag fylt med inspirasjon og kunnskap om bærekraft og innovasjon, som kanskje kan gi deg det lille ekstra som gjør at du får en idé som kan forandre verden. Det blir en konkurransefylt dag der vinnerlaget får en uforglemmelig og innholdsrik tur til Via Ferrata Loen. Det er begrenset med plasser og det blir siktet mest inn på 2. og 3. klasse.

Sett av ettermiddagen 26. september fra kl. 15 og utover kvelden og meld deg på: https://veidekkedagen.no/  

Vel møtt, vi gleder oss!

Hilsen
Veidekke

Se høydepunkt fra i fjor her: