I 2019 fyller Tim&Shænko 20 år, og i den forbindelse, inviterte vi nære og fjerne til en jubileumsuke fylt med fest og moro. Vi startet mandagen med ballongslipp med flotte premier inni ballongene, før vi fortsatte tirsdagen med servering av kake og kaffe på TS-rommet. På onsdagen møttes vi for prat og brettspill på work work, mens torsdagen ble dekket av bedriftpresentasjon med Multiconsult. Avslutningsvis feiret og hyllet vi Tim&Shænko gjennom en jubileumsgalla på fredagen. Her var både hovedstyret fra 1999, forelesere, ekstere styrer og selvfølgelig medlemmer invitert.

Takk til alle som bidro til en super feiring.

Styret 2018/2019
Et knippe av våre forelesere m/flere
1999-styret
Linjebandet vårt Rokkwool stod for mye av stemningenFlere bilder? Sjekk BILDER i menyen og Instagram-profilen vår