Teknologiporten inviterer til Prospective 9.februar

Teknologiporten inviterer til til Prospective 9.februar.

Prospective er et karrierearrangement som setter fokus på den fremtiden studentene ved NTNU skal møte. Med fokus på teknologi og samfunnsansvar skal dagen belyse hva som kreves av oss fremover for å utvikle morgendagens løsninger på fremtidens utfordringer.

Ved å delta på arrangementet får du et innblikk i hvilke muligheter som finnes i fremtidens teknologimarked, samt hvordan næringslivet arbeider med innovasjon og modernisering for å omstille seg etter fremtidens utfordringer. Kanskje hører du om et spennende konsept du har lyst til å vie ingeniørkarrieren din til?

Kveldsarrangementet er dessverre fullsatt, men de ulike delene på dagen er det fremdeles mulig å melde seg på. For mer informasjon og program, sjekk ut teknologiporten.no/nb/prospective!