12.November gikk Julebordet til Tim&Shænko av staben. Vi i styret mener denne kvelden ble meget vellykket, med god mat, taler, underholdning.

Det skal tas en spesiell takk til tredjeklasse for utrolig morsom underholdning. For de som gikk glipp av det, ble det et forrykende danseshow til “Single ladies”, hvor guttene selvfølgelig stilte i body. Ut mot slutten av kvelden gikk vårt eget Husband opp, og her kom klassiske julesanger og all-sanger på rekke. Lite visste publikum at disse guttene hadde et ess i ermet, og opp kom foreleserne Terje, Per-Otto og Roger og dro i gang “Forelska i læreren”. Da ble både gulv, stoler og bord brukt som dansegulv!

Vi takker for en fabelaktig kveld! Dere var fantastiske alle sammen.
og vi gleder oss allerede til neste år!

Kameraet ble flittig brukt under kvelden, og her er bare en liten smakebit på hva som ble tatt av bilder:

– Styret