Hei, alle nye studenter ved Bachelor i Bygg- og miljø, ved NTNU Trondheim!

Velkommen skal du være! Her kommer en plan for fadderperioden i regi av linjeforeningen, og noen ting du burde huske på. I Trondheim varer fadderperioden i 2 hele uker, som kan oppleves intenst for noen- men det er også to uker hvor nye vennskap dannes og med opplevelser dere kommer til å snakke om resten av året. Alle som har fått studieplass, vil når det nærmer seg bli lagt til i en faddergruppe på messenger. Ønsker du ikke å delta på fadderukene er det også helt greit- bare send meg en melding (Hanna Cruys Sagen Høyvik på facebook). 

Vedlagt ligger også et foreløpig program for det obligatoriske opplegget som skjer i regi av studieprogrammet den første uka. Da skal dere ha et mini- ingeniørprosjekt fra torsdag til fredag hvor dere får prøve dere i test- labben på Konstruksjonsteknisk. Andre uka er det vanlig undervisning. 

Her kommer noen punkter som er greie å huske på: 

Før du kommer til Trondheim: 

Semesterregistrer deg, betal semesteravgift og aktiver brukerkonto hos NTNU– Er du ny student, må du semesterregistrere deg i Studentweb og betale semesteravgiften før du kan aktivere brukerkontoen din. NTNU sender den en mail når kontoen er klar for aktivering. 
https://fsweb.no/studentweb/velgInstitusjon.jsf

Bli medlem av facebookgruppen for nye studenter her- https://www.facebook.com/groups/309371824842418/ (Her vil informasjon postes daglig ila fadderperioden, samt et detaljert program med oppmøtetider både på dagtid og kveldstid) Denne gruppen kommer dere til å bruke de neste tre årene. 

Følg linjeforeningen på instagram @timogshænko, og fadderuken sin egne instagram @ts_fadderuke. Her blir det postet mye gøy, informasjon og konkurranser under fadderuken. 

Nysgjerrig på timeplanen? Følg guiden her: ​​https://i.ntnu.no/timeplan For at denne skal dukke opp, må du først ha semesterregistrert deg. (Det er denne timeplanen du skal følge andre uka, med mindre andre beskjeder blir gitt) 

Pakkeliste (ligger også ute på instagram): 

Kjole/Dress til immatrikuleringsball (skjer i september)
Kostyme på forbokstaven din (Selma-Sjørøver, Amalie-Askepott osv…)
Cowboy-kostyme 
Kostyme som representerer ditt spirit animal 
Neon-outfit
Badetøy og håndkle 

Klokkeslett og oppmøtesteder kan endre seg, så følg med på facebook og i messengergruppene som etterhvert lages. Har du spørsmål- gjerne send meg en melding. 

Med vennlig hilsen faddersjef, 

Hanna Cruys Sagen Høyvik 


Last ned