Som Arrangementansvarlig får du ansvaret for noe av det viktigste TIM&SHÆNKO gjør, nemlig det sosiale utenfor klasserommet. Dette innebærer å planlegge og gjennomføre varierte arrangementer som bidrar til enda bedre miljø på tvers av trinnene, og som engasjerer medlemmene. Det skal planlegges både fester og alkoholfrie arrangementer. Det er ofte flere baller i lufta samtidig, med en del detaljplanlegging. Du har hjelp av en Arrangementansvarlig til, sammen med arrangementkomiteen, og i tillegg stiller Styret med armer og bein.

Hvis du brenner for planlegging, fellesskap og gode fester, kunne tenke deg å bli kjent med folk fra andre linjeforeninger, ønsker å sitte i Styret, og vil være mer kreativ og bidra utenfor det akademiske, bør du stille som Arrangementansvarlig! Du blir tryggere på å ta kontakt med mennesker utenfor studiet, blir godt kjent med forberedelser i forkant av store og små arrangementer, og lærer masse nyttig du kan ta med deg videre i livet. Selv om TIM&SHÆNKO har en del faste arrangementer, har du stor mulighet til å påvirke med dine egne ideer, og legge til andre arrangementer du tror kan bli til nye tradisjoner.

Det er også viktig å tenke på at det tar litt tid å planlegge, så om du har mye å gjøre fra før er det kanskje ikke så lurt å stille som Arrangementansvarlig, da det er litt kjedelig om det skulle gå ut over kvaliteten på arrangementene. Noen uker er det ganske rolig, mens andre er det veldig mye å gjøre. I løpet av en uke bruker man i snitt fem timer på ulike oppgaver.

Som en del av vervet får du også mulighet til å dra på andre linjeforeninger sine arrangementer, dette anbefales. Da får man mulighet til å bli inspirert og ta opp tips, i tillegg til at man blir kjent med mennesker på tvers av studiene.

Still som Arrangementansvarlig, det morsomste vervet!