Veidekke-dagen 2018

 

Vil du bli med på «En dag som kan forandre verden»?

18. oktober skal Veidekke arrangere Veidekke-dagen i Trondheim, der temaet er «En dag som kan forandre verden?». Det blir en dag full av kunnskap og inspirasjon for deg som studerer (bachelor eller master) innenfor bygg og anlegg. Der får du også sjansen til å nettopp forsøke å forandre verden til det bedre.

På dagen blir du satt sammen i lag, og du får bryne deg på morsomme og lærerike konkurranser og utfordringer. Og vinnerlaget får en uforglemmelig tur til Svalbard, med en tur til det verdenskjente frølageret!

Det blir foredrag, mat og drikke, og transport til og fra NTNU. Du får også oppleve Lysgården på nært hold; et revolusjonerende og innovativt Veidekke-prosjekt i Trondheim.

Høres dette spennende ut? Klikk på linken under for mer info og påmelding:
http://veidekke.no/veidekkedagen/

 

 

Comments are Closed